torsdag 6 september 2012

VOUGES BOOTCAMP



 
Nu ikväll har även Hanna kommit med sina hundar och kommande dagar skall vi ladda inför utställningen på söndag, som ett riktigt ”Dream Team”. Nu jädrar är det träningsläger – Vouges Bootcamp!
Härligt att kunna umgås så här under så slappa former som vi gör. Även fast det känns som om några saknas och ni vet vilka ni är!!
Idag har vi haft fullrulle som vanligt. Ett spännande möte som ser ut att bli TOPPEN. Hur spännande och kul som helst. Nu är det bara att jobba på vidare och utveckla detta till något bra och stabilt.
Sedan har vi givetvis tränat och när vi hade gjort detta så satte Lena lite färg på mig. Alltså lite svart färg på mina ögonfransar. Fjolligt?? Ja, det är det men väldans, väldans roligt har vi. Och för mig är det huvudsaken. Man lever bara en endaste gång och varför inte leva och ha kul då!?
Nu sitter vi och tjattrar och fnittrar så att det känns i magmusklerna som har fått sig en omgång idag. Nu är det snart dags för sängen, den ropar och ropar efter mig. Så skönt att vara lite efterlängtad!! ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad roligt att ni kommer ut i ringarna igen, även om vi själva ska till Gimo och missar er. Och vad himla skönt och härligt att hanarna gick igenom en gång till.

Lycka till!