söndag 7 oktober 2012

SICKEN NATT!!


Gomorron alla glada och kanske inte lika glada!! Vaknade idag till ett väldigt varmt Kreta. Igår fläktade det sådär härligt men idag är det nästan alldeles vindstilla, *Puh*

 Igår kväll gick vi på en Italiensk Restaurang och tog varsin "enkel" pizza. Vi var inte speciellt hungriga men den pizzan gick inte av för hackor. Man blev mega mätt, kanske mest är att det var massa ost, men en väldigt god ost på pizzan.

När vi sedan kom tillbaka till hotellet så gick vi nästan och la oss direkt. Men efter ca 2 timmar hör jag hur Per håller på och vrider sig hit och dit och stönar och stånkar. För att sedan rusa upp, springa in på toan och själv tillverka en helt egen "pizza". - Vad händer? Kan han ha blivit matförgiftad eller är han magsjuk?

Tråkigt i alla fall, då han nu ligger i sängen. Vi hade slut på vatten och han ville ha VATTEN då han var torr i hals och mun. Jag gick till hotellets lilla affär som skall vara öppen 08:00 - 22:00. Men 09:15 var den INTE öppen. Jag gick ut från hotellets område för att hitta en afför. Och idag är det varmt här vill jag lova. Så att gå i dessa backar och leta en liten affär var en pärs. Tillslut hittade jag en liten Mini Market men - STÄNGT. Hum - är det så för att det är söndag tro??

Tillbaka till rummet tomhänt så fick jag med mig Per till frukosten i alla fall. Men han ville bara ha vatten men jag passade på att äta. Efteråt gick vi vägen förbi hotellets affär och - JIPPIE, den var öppen nu. Köpte några flaskor vatten och är nu tillbaka på rummet. Per ligger och sover och jag passar då på att blogga lite.

Det blir att hitta på något själv under dagen. Får se vad det blir!! Jo - Jag har ju bokat SPA idag kl 13:00. Så jag får väl gå dit själv och njuta av lite behandlingar idag. Per orkar nog inte så jag får väl avboka honom, tråkigt nog.

Nä, nu skall jag lägga mig i solstolen i  framåt stupat sidoläge. Sen blir det nog ett och annat dopp i poolen idag!!

/Tjing...

Inga kommentarer: