måndag 8 oktober 2012

VÅR UTFLYKT IDAG!

Har haft en fantastisk och underbar dag idag på vår utflykt. Har sett massor och har även lärt oss ett och annat. Försökte precis ladda upp en hel hög med bilder, men det funkade inte så bra. Jag försöker imorgon igen då det är många bilder både på dit resan och på hemresan.

Nedan är i alla fall några bilder på utsikterna vi har varit med om och hur vägarna ibland såg ut. Verkligen slingriga vägar och ibland inga räcken som skyddade mot stupen rakt ner....!!!

Nu har vi i alla fall precis kommit tillbaka efter att ha ätit en mumsig buffé på hotellet. Där fick vi också lära oss att det finns människor och sen finns det människor. Vi bor på ett fem stjärnigt hotell och vissa som bor här verkar tycka att de är lite mer värda än oss andra dödliga människor.

För när i kom till restaurangen så tänkte vi sätta oss vid ett bord som redan var dukat för fyra personer. Kyparen bad oss då ta ett annat bord som var dukat för två. Vilket vi GIVETVIS gjorde, det var inga som helst problem för oss. Men strax efter oss kom ett annat väldigt "fin fint" par. De satte sig vid bordet för fyra och kyparen bad dem att ta ett annat bord.

Damen tittade på honom, uppifrån och ner och sedan nästan bara fnyste och tänkte minsann inte flytta på sig. Kyparen bad igen, men utan resultat. Han kom sedan fram till oss och bad om ursäkt att de nu satt där och att inte vi fick. Vi sa - Ingen fara, vi sitter bra här. Efter en stund kommer han tillbaka till oss och bjuder oss på varsitt glas vin som plåster på såren. Så snäll och så gullig han var, fast han inte hade behövt. Vi var ju nöjda i alla fall.

- Det finns människor och sen finns det sådana som oss andra!!


Inga kommentarer: