lördag 10 november 2012

IKEA

Idag var det tänkt att vi skulle gjort en utflykt till det pytte lilla varuhuset IKEA. Men vi var inte de enda personerna i detta område som hade tänkt detta för - OH, BOY vad mycket folk det var där. Redan på parkeringen så vände vi och fortsatte vår resa. Tanken var ju att handla lite ljus och sånt krafs men det får vi göra en annan dag. För här hemma bränner vi ljus i stora lågor. Sedan är det lite bra med doft ljus tycker jag. I alla fall för mig som är får kräk känningar av äcklig lukt. Men det har jag ju skrivit om tidigare…
 
Var hamnar man då när man är ute och åker med Per tror ni? Fel, jag tror att de flesta nu gissade på Freeport men Media Markt är ett poppis ställe för honom. Så där var vi en runda och köpte lite filmer och sånt som man kan köpa där.
Nu har vi precis sett den senaste Johan Falk filmen. Riktigt bra faktiskt, dessa filmer blir bara bättre och bättre. Sen blev det lite andra filmer men kommer inte ihåg vad de hette. Men en box blev det också med serien Alcatraz som gick på tv. Eftersom vi inte tittar så mycket på TV så är det bättre att köpa boxen. Bättre också när man har hundar för man blir hela tiden störd och då är det bara att pausa, och sedan fortsätta att glutta. Sen om Alcatraz är bra återstår ju att se efter som de lade ner serien och det blev bara en säsong.

 
 
Fast nu har jag precis sett så mycket bättre. Trodde inte att denna serie kunde bli lika bra som när September och Petter &.co var med. Men fasen det är riktigt bra. Diggar Miss Li och Darin måste jag säga. Någon som verkligen växer i mina ögon är Pugh, verkar hur skön som helst. Sedan Sylvia är Sylvia och hon har ont i foten. Uggla ja, vem gillar inte honom. De andra två? Nja, inte mina favoriter även om jag älskar låten, - Jag är en Apa, fast då med Darin!!
Nu rastar sig och busar hundarna av sig innan det är läggdags för dem. Själv skall jag sjunka ner i soffan och se någon film vad den nu heter. Får se om Per sjunker ner med mig i min soffa eller om han väljer sin egen… 
/Puss i ljumsken!!

Inga kommentarer: