måndag 12 november 2012

MIN BLOGG!


Min blogg har nästan blivit som att ta hand om en valpkull på något sätt. Det gäller att se till att ”mata” med ca 3-4 inlägg om dagen, annars döör den. Precis så ofta som man måste se till att små valpar måste få mat!!
Samtidigt är det någon form av terapi. Vissa saker är faktiskt riktigt skönt att skriva av sig. Trodde inte att det skulle vara så men så är det. Man blir liksom av med det man går och grubblar på eller vill dela med sig av. Oavsett om det är känsligt och privat eller bara skit saker. Ibland skriver jag bara saker som jag sedan inte ens lägger ut. De finns bara sparade i min dator. Men ibland räcker det med att göra så för att man skall känna sig lite nöjd och sedan gå vidare. Ingen idé att stanna upp och leva i allt gammalt. Vi lever här och nu och så tänker jag också göra!!
Jag är ingen datahacker precis. Är egentligen urkass när det kommer till datorer. Har även svårt att lära mig gilla nya saker som instagram, twitter och videofyme andra sociala medier som finns. Lite gammal modig och nöjer mig med det gamla, som facebook och min blogg. Jag laddar ner en massa appar till både min iPhone och iPad som jag senare märker att jag inte använder. Då går jag bara in och raderar… Har både instagram, videofyme och twitter konton men använder dem väldigt sällan.
Jag följer flera olika bloggar själv. Brukar ta min iPad på kvällarna och lägga mig och läsa bloggar och vad andra människor har för sig. Både kända och mindre kända. Så en app som jag har lärt mig att använda är Bloglovin.
Den är jättesmart, här kan man lägga till alla sina favoritbloggar och enkelt följa dem. Tog ett tag innan jag började lära mig att använda denna app, men nu… hur bra som helst. Nu slipper jag surfa runt och leta efter mina favvo bloggar som jag följer. Har allt på ett och samma ställe och missar inget heller.
Har ni inte bloglovin som app och läser många bloggar. Ja, då måste ni ladda ner den. Glöm då inte att lägga till – Vouges Dogblog!! ;-) Det finns en ikon till bloglovin i min högerspalt här..  -->

Hamnade precis av någon andleding på Charlotte Perrellies blogg. Kolla HÄR, vem härmar vem??

Inga kommentarer: