torsdag 7 februari 2013

HOTELL VOUGES


Vi har alltid mycket vänner och bekanta som bor över här. Denna vecka står Hotell Vouges 5-stjärninga Lyx hotell värd för Anita och Hanna. Jättekul att ha folk och rörelse hemma. Det blir lite fix och så men det är bara roligt. Hanna checkade in igår och Anita kommer idag!

Vi har två gästrum numera i huset då barnen nu har flyttat. Eller egentligen tre men det 3dje rummet är nu fullt med skit som skall till tippen. Så fort det är borta så finns det ett rum till.

Har nu röjt lite i det rum som Anita i natt skall ha. Där inne står även alla våra saker till hundarna när det kommer till utställningar. Burar, vagnar, stolar, tält mm. Allt packat prydligt i en hög och är redo för att användas. Frågan är bara när?

 
Sedan har vi ju också ett gästhus på ca 60-70 kvm. Vardagsrum, badrum, kök, sovrum som just nu Johanna bor i. Men hon har inte varit där på hur länge som helst nu. Är alltid borta, så kanske kan jag snart få tillbaka mitt gästhus. Antingen fylla det med skit och bra och ha saker eller härliga gäster. Vi får se vad Johanna tycker om det, för visst är det onödigt att det bara står tomt - Eller?

Ikväll skall vi mysa och bara snacka skit och äta lite gott och så. - Skall bli trevligt!!



Inga kommentarer: