lördag 9 februari 2013

MELLON IKVÄLL!!

 
Ja, vad skall vi säga om Mellon ikväll då? Hum - har precis varit inne på svt.se och lyssnat på snuttar av låtarna. En minut kan man nu lyssna på, och 14:00 kan man höra hela låtarna.

 
Men de snuttar jag nu har hört så är väl några ok, andra intresserar mig inte alls. Om vi tar de fyra som i alla fall gav mig lite feeling, så var det Felicias låt "Make me No:1". Skön röst och kanske lite Adele inspirerad. Sen har vi ju Sean Banan himself, vem blir inte glad av att se och höra honom. Kidsen kommer bara att älska "Copacabanana", eller?

Sen har vi Swedish House Wifes med Hanna, Jenny och Pernilla. Katchig låt som man också blir lite glad av. Och vem vill inte vara "On top of the world". Lille Anton gör en Saade fast på nåt sätt lite mjukare i både dans och sång. Jag gillar "Begging" även om det känns som om vi har sett det förr. Eller som Jonas Gardell sa om David Lingrens låt förra veckan. "- Känns som ett ligg man redan haft!"

Mellanakterna då? Tre gamla tanter som Hanson, Carlson och Malmqvist skall sjunga om det ljuva livet som pensionärer - Öh? Varför gå tillbaka i tiden är vi skall ta oss framåt... Fast lite "Bollywood", av Dannys låt "In the Club" kan väl aldrig bli fel - Hur kul som helst!!

 

Vilken eller vilka är er favvis?
 

Inga kommentarer: