söndag 10 februari 2013

MORRON MYS


Idag är jag verkligen uppe innan tuppen, helt galet!! Det är söndag morgon och klockan är inte ens 6. Men jag vaknade med ett ryck och kunde inte sedan somna om. Kände mig vaken helt enkelt, så det var lika bra att gå upp.

Sitter här nu i mörkret och har endast ett gäng ljus tända. Lite mysigt faktiskt att sitta här med en kopp kaffe och allt är helt tyst. Jätte tyst då Per och hundarna fortfarande sover. Jag hör bara hur några ligger och snarkar sådär härligt, man liksom hör hur de sover gott och tryggt!!

Fotade först mig själv med insåg att jag har begränsningar när det kommer till att fotoshoppa. Såg så trött ut att jag nästan trodde att mina kuddar hade fastnat under ögonen. Och jag lovar att jag har stora kuddar när jag sover och dessutom tre. Så då kan ni kanske räkna ut hur jag ser ut just nu. Som ett ras, fast jag känner mig pigg som en mört!!

Funderar också lite på vad som hände i Mellon igår? Kan förstå att Sean Banan är roligt och underhållande. Kom på mig själv ligga och le i soffan. Jag menar, mannen är ju galen. Att kidsen älskar honom är ju inte så konstigt. Men är han verkligen nått som vi i Sverige med stolthet skickar för att representera oss i Eurovision Song Contest? - Ja, tydligen..

Bäst på TV'n igår var ju ändå Gaygalan. Allt är lite galet, och hipp som happ och mycket, mycket kärlek. Mellon känns numera så uppstyrd och med en massa manus. Känns så inövat att skämten Gina och Danny försöker dra inte ens blir roliga. Fast jag undrar om verkligen Danny har övat, han läser mest innantill.

Låtarna då? Lät bättre när jag lyssnade under dagen på SVT än när jag såg allt i TV'n. Jag blev inte besviken för det var kanske jämnare kvalitet nu än i Karlskrona. Men var det verkligen tillräckligt bra? Jag väntar fortfarande på DET, låten som tar mig från alla håll, bakifrån,framifrån och upp och ner. När man får känslan att - YES, där har vi den. Där satt den, nu behöver vi inte se fler. Men när kommer den, - nästa helg?

Inga kommentarer: