tisdag 12 februari 2013

SUPER HAPPY!

Skulle egentligen kanske behövt träna idag men jag kände mig helt tom på energi både fysiskt och psykiskt, så jag orkade helt enkelt inte. Men imorgon kör vi och det skall bli så skönt för man gör faktiskt av med mycket eller egentligen all dålig energi när man tränar. För efteråt så känner man sig på topp, så nöjd med sig själv vilket gör en så glad och all dålig energi är som bortblåst!! Man känner sig helt enkelt - Super Happy, som Mindy hade sagt!!

Kanske skulle jag må bra av att träna nästan varje dag. För den sista tiden har varit tuff, vilket jag tror att kroppen känner men hjärnan är på nått sätt inte riktigt med. Kroppen säger nog ifrån först...

 
Att titta på bilder eller läsa inspirerande bloggar gör att man blir ännu mer taggad. Kanske kan man inte i min ålder, och som aldrig i hela mitt liv tränat innan bygga några muskler. Men att röra på kropp och leder, plus att få upp flåset lite kan ju aldrig vara fel, eller? Och om man känner sig - Super Happy efteråt, så det räcker för mig! ;-)

Inga kommentarer: