tisdag 2 april 2013

HIGH FIVE & HELLO KITTY

Nu var det längesedan jag skrev något om Lailas små valpar. Men de växer så det knakar och är nu helt "normala" i vikt för sin ålder. Herregud som de har kämpat, riktigt starka små valpar.

Ok, "Hello Kitty" är fortfarande lite mindre med hon är ju också en tjej. Så lite skillnad på en hane och en tik är ju inte så ovanligt. Veckorna går så fort och de var redan 3 veckor gamla igår. Snart dags att kanske ge lite fast föda så att de kommer ikapp sig ännu mer...

VOUGES HIGH FIVE & VOUGES HELLO KITTY
Lena har nu åkt och allt blir som vanligt väldigt tomt när någon som varit här en längre tid åker. Men det dröjer ju inte länge för än huset fylls igen. För imorgon kommer ju Hanna igen så här är det full rulle vill jag lova!

Skall bara ta det lugnt resten av kvällen. Har precis matat och fixat för alla mina hundar så nu ligger de nöjda och glada och sover överallt efter att ha varit ute nästan hela dagen i den härliga solen. Valparna Maria, Mindy och Gösta har sprungit i köket ut och in då dörren har stått öppen i stort sett hela dagen, så skönt!! Visst är det härligt med vår!?

1 kommentar:

Hanne sa...

så flot kæmpet af båda dig och valparne, så søda;-)