fredag 3 maj 2013

MAMMA LAILA

Nu har mamma "Laila", Ch. Vouges Orthia börjat sin resa hem till Anna i Stockholm igen. Så idag har hon lite tagit farväl till sina små knattar "Mike" & "Kitty". Usch, jag vet inte om jag tycker detta är mer sorgligt än vad hundarna egentligen känner. Mycket känslor blir det för jag vet ju på samma gång hur mycket Anna har saknat och längtat efter lilla "Laila".
Jag brukar ju inte ha hundar på annan ort. Så mammorna här får ju vara med sina valpar så länge de vill. Oftast stannar ju också någon och då har man inte riktigt tänkt på samma sätt. Men nu blev allt faktiskt lite annorlunda. Liten klump i halsen har jag faktiskt, löjligt - I know!! Får tänka positivt och på nått annat. Har ju två jättefina valpar i "Mike" och "Kitty". Faan, jag har blivit så blödig på det sista, en riktig jävla lipsill!! - Hahahaha..

"Laila" har i alla fall varit en super mamma och har velat vara hos sina små 24/7. Men nån gång måste de skiljas åt och idag var den dagen av många olika anledningar. Så från och med nu så får väl jag steppa in och bli pappa Peter!!

Hum - värst vad "Laila" är svår att fota. Det är precis som om hon vet och inte vill vara med på bild, för hon blundar på precis varenda kort. Spelar ingen roll hur många jag tog... :D

Inga kommentarer: