onsdag 17 juli 2013

BENGT OCH GÖSTA!

 
- Usch, idag har min älskade lille Gösta flyttat till sitt nya hem. Jag hade så gärna behållit honom då han har ett så fantastiskt temperament. Jag har nog aldrig haft en sån hund som Gösta, han är bara väldigt speciell.

Han har inte bara ett underbart temperament han är också väldigt fin så han borde ju då egentligen vara helt komplett som hund. Men nu blir det ju inte alltid så i alla fall. Beslutet har varit tufft men nödvändigt då jag bara vill honom väl. Ingen idé att han stannar här då jag varken kan ställa honom eller använda honom i avel. Men jag skulle inte släppa honom till vem som helst. Men nu flyttade han inte till vem som helst heller, då han flyttade till Farbror Bengt.

Bengt en gammal valpköpare till oss och har tidigare haft "Richard", Vouges Erasure från oss. Bengt är en underbar husse och har tagit så väl hand om "Richard" i alla år, han var verkligen skött till perfektion. Tyvärr somnade han in i söndags 12 år gammal och Bengt var så ledsen och ville ha en ny liten vän och vem passade då inte bättre än "Gösta".

Sedan bara detta med Bengt och Gösta - hur underbart låter inte det!?

Inga kommentarer: