söndag 7 juli 2013

HURTBULLAR

 
Eftersom vi numera har blivit sådana hurtbullar så var det ju bara varsin cykel som saknades. Vi har förresten precis haft en liten diskussion om det stavas cykel eller cyckel? Men kom fram till att det måste vara cykel som är det rätta. - Herregud, vi kan inte ens stava så hur skall detta bli egentligen?

I alla fall, efter att vi hade hämtat den lilla hunden så svängde vi inom Biltema för att Per hade sett nån cykel där. Sagt och gjort vi tog två och lite grejer till och sedan snabbt som attan ut till bilen igen. Något vi inte var riktigt förberedda på var att de kom i en kartong. En som man redan på utsidan såg att här måste vi montera skiten själva. 

Den vita kartongen överst är bara till Per och hans kontorshundar, "Ruth" & "Poppy"
Fotar detta när det är monterat och klart!! ;-)
Men ok de var billiga, Ca 3000 kr styck. Eller jag vet inte om det är billigt egentligen för jag har igen aning om vad en cykel egentligen kan kosta. Men jag vet att Pers systers man tävlar i att cykla och att han lägger massor på sin utrustning. 

Nu skall ju vi inte tävla utan mer glida omkring här hemma så dessa duger gott åt oss. Per har fått för sig att han skall cykla till jobbet, vi får väl se hur det blir med det. Vi köpte två likadana men Per tänkte ta en mer Dam variant först, men cykelkorg och allt. Men en sådan ville inte jag ha, räcker med att jag är en "hund tant", så en tant Peter på cykel får faktiskt vänta. Nu kanske vi bara skall införskaffa likadana typ Adidas träningsoveraller och färgglada Foppa tofflor sen är - Saken Biff!! 

Just nu håller han på att montera ihop dem. Så vem vet, kanske blir det en liten kvälls runda - Hahahaha... 


Inga kommentarer: