söndag 11 augusti 2013

ASKERSUND DAG 2

Äntligen hemma igen efter en andra dag i Askersund, och här skiner solen - Underbart!! Det gjorde det inte i Askersund kan vi väl säga. Fruktansvärt väder men jag tyckte ändå stämningen var på topp. Jag hade trevligt i alla fall och gnällde inte en enda gång på att det regnade!!

Fast sedan gick det ju ganska bra idag också. "Ricky", Ch. Clopsville Gin Rickey slutade som 2a Bästa Hane. "Rita", Clopsville Santa Clarita var 2a i sin klass med CK. "Barbie", Vouges Wedding Bell vann öppenklassen med CK och fick slutligen ett Res-Cert. "Ruth", Ch. Vouges Ruhie blev dagens Bästa Veteran. Så jag skall verkligen inte klaga, fast vädret inte var på topp!!! 

Några andra som var på topp var Inga-Lill Orremark med sin Japanese Chin "Dennis", Vouges Roiyaru Shunketsu som även idag var Bästa Hane och fick sitt 3dje Cert. Sedan har vi Anna och hennes lilla "Ella", Vouges Disturbia som idag fick sitt andra Cert. 
VOUGES DISTURBIA
(Ch. Clopsville Baileys - Ch. Vouges Christina)

Ja, herregud vad säger man när man har så duktiga valpköpare till sina hundar. Jag blir faktiskt lite rörd och varm i hjärtat över att se allt detta. Att andra tar så väl hand om det jag en gång har gjort, gör ju att man blir lite stolt. Så ett stort grattis Inga-Lill med "Dennis" och Anna och "Ella, och även ett stort TACK! 

Tillsammans har vi i helgen skramlat ihop detta på våra Vouges Hundar;
1 BIR, 2 BIM, 4 Cert, 2 Res-Cert och lite Bästa Veteran och sen lite klassvinster och sånt. - Not Bad, eller hur? 

Igår på Cavalierer dömde Mr. Gordon Inglis från England - Craigowl Cavaliers. Igår på Jappar dömde Lisa Molin - Kennel Bio-Bio's. Lisa dömde även Cavaliererna idag. 

Nä, nu skall jag fixa lite här hemma och sen skall jag BARA slappa!!!! 

Inga kommentarer: