måndag 5 augusti 2013

BORTSKÄMD!

- Jisses vad man blir bortskämd med att ha en matkasse levererad till dörren varje vecka. För det första så slipper man att handla och man slipper också tänka ut olika middagar. Men med en matkasse så är problemet löst, och med den blir man lätt bortskämd.

Finns alltid mat hemma som är enkelt och snabbt att slänga ihop. Dessutom så har vi en kasse för fyra personer vilket gör att vi får lunch dagen efter. Men eftersom vi ofta har folk här hemma så finns det även mat till dem. Bra, eller hur!?

Fast nu under juli månad så har vår matkasse haft semester. Detta har ju då gjort att vi har fått både handla massor och även tänka ut vad vi skall äta. Skall villigt erkänna att det har inte blivit så mycket nyttigt denna sommar. Det har blivit en och annan pizza och typ Thai mat och sånt.

Men man blir bortskämd på olika sätt. Min mage och kropp klarar inte längre denna skräpmat. Jag vet inte om det är att kalla att man har skämt bort magen. Men den har nu vant sig vid nyttig och "riktig" mat. Så att idag få matkassen från "Kocken och jag" levererad till dörren är ju bara helt fantastiskt!! 

Inga kommentarer: