måndag 12 augusti 2013

KLINIK 34

Nu på morgonen så har jag varit inne i Göteborg en sväng och besökt Klinik 34 och Dr. Fredrik Berne. Det var ett återbesök och en "Check up" bara från förra gången jag var där och gjorde massor. På återbesöket så vill Dr. Berne bara se att att ser bra ut och att resultatet blev som vi båda hade tänkt.

Fina Klinik 34 på Vasagatan mitt i Göteborg
 
Allt såg fint ut men jag kom inte undan några stick i alla fall. Vi fyllde på det vi fixade med min näsa förra gången. I min släkt så har vi en liten böj/krok på våra redan stora näsor. Så vad vi gjorde var att lägga några stick och på ett litet "Tjillevips" så blev den rak. Och när den blir rakare utan kroken så ser näsan lite mindre ut. Toppen, eller hur!!!?

När jag var mycket yngre så mådde jag nästan dåligt över min näsa. När jag sedan fick höra att näsa och öron aldrig slutar växa fick jag smått panik. Jag har nu vant mig men det har ändå alltid retat mig litegrann. Har alltid sagt att jag skall lägga mig under kniven och se till att den blir mindre. Kommer ihåg när jag sa det till min farmor en gång då sa hon bara men sträng ton. - Din näsa låter du vara, det är en släktklenod!! Hum - jag vet.... Nån annan får bära den klenoden tycker jag!! - Hahahaha...

Men numera behöver man ju inte ta till knivar och sånt. Det är ju ganska allvarliga ingrepp man gör om man skall förminska näsan. Vi pratade mycket om näsoperationer idag. Men det är mycket enklare att gå till Dr. Berne och få sig några stick istället.
 

Men idag pratade vi om lite annat också alltså inför framtiden. Har inget sagt till Per ännu men det är också något som jag hela mitt liv har velat ändra på. Eller nä, inte ändra på utan mer rätta till. Här behövs det lite mer än några stick, så kanske blir det kniven till hösten i alla fall. - Hum, vi får se. Jag skall i alla fall tillbaka till Klinik 34 i oktober och diskutera saken. Jag kan avslöja att det gäller mina ögon denna gången. ;-)

Blir man någonsin nöjd här i livet? Oavsett om det gäller hur man själv ser ut eller sina hundar. Nä, jag tror inte det. Men för mig är det ok, man får liksom jobba på saken, vilket är en bra motor att ta sig framåt och komma dit man vill! ;-)


6 kommentarer:

Anonym sa...

Stackare - hur mår du egentligen !!!!

Vouges sa...

Jag mår toppen, - Hur mår du?

Anonym sa...

Men herrgud, det är/var väl inget fel på din näsa eller dina ögon???
Jag fattar inte det här. Vad vill du uppnå? Blir man lyckligare av sådana här åtgärder?

Alltså, jag är verkligen inte världens snyggaste, finns säkert mycket man kunde ändra på, men jag accepterar mig som jag är och är glad ändå!

Anonym sa...

Denna diskussion kommer alltid att finnas. Varför ska alltid någon flika in med negativ syn? Varför inte behålla det för sig själv och ge positiv feedback? Testa, det är hälsosamt!

Alla har drömmar i livet, alla har mål i livet, alla har vi OLIKA syn på livet. Låt det vara så!

Lycklig, mår bra, eget beslut, billigt, dyrt??? Inte vår sak att lägga oss i. Så länge man mår bra och är lycklig kan vi väl bara glädjas med detta beslut. Glad att någon annan är glad.

Go for it, Peter :-)

Linda H

Anonym sa...

Tycker det är synd. Peter är ju fin som han är.

Anonym sa...

Jag tycker också att du är fin som du är !
Jag tänker att det kanske kan se "förjävligt" ut efter ett tag när man gjort flera ingrepp.
Man har ju sett andra "kändisar"
på bild, hur deras ansikte har fallit ihop liksom.
...men jag är ju förstås oroligt lagd, fniss...
Hälsningar från norr, Annika B.