lördag 17 augusti 2013

WOOHOO!!!

- Asså shiiiit, vi behöver ju inte åka på utställningar när Anna och "Ella", Vouges Disturbia gör det så bra. Idag i Eskilstuna så plockade "Ella" sitt 3:dje Cert och slutade som Bästa Tik 2:a med Res-Cacib för Rune Fagerström från Finland. - Stort Grattis Anna och bra jobbat!! ;-)

Anna är inte bara duktig med sina hundar på utställningar för kolla här, hon är även filmstjärna tillsammans med Joel Lantz också!!!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis - eller???
Över 1000 människor varje dag besöker tydligen denna blogg. De kommenterar sällan, men det är OK, alla är inte så talföra. Men varför grattar de inte när det verkligen finns skäl till det?

De senaste dagarna kan vi läsa att Peter fått en fin valpkull och att hans uppfödda Vouges Disturbia fått sitt tredje cert. Det är ju jätteroligt - och ofattbart dåligt att ingen säger något alls. :-(
Alltså: STORT GRATTIS, PETER!

Vouges sa...

Hejsan,

Tack för din kommentar och grattis. Tänkte lämna en kommentar här men det blev så långt så jag gjorde ett nytt inlägg av det istället här i bloggen som - Svar på kommentar. :-)

Anna sa...

Läste att det blivit tre fina hanvalpar. Säger ett stort Grattis:) och önskar lycka till, man blir allt sugen att skaffa sig ytterligare en Cavalier då de ger en mycket mersmak. Grattis än en gång till mycket fina hundar, valpar och framfångar i utställningsringen :)
Anna