torsdag 21 november 2013

TORSDAG

 
Jaha, vad skall man säga om denna torsdagen såhär långt. Hum - jag har bara tagit det lugnt och laddar lite inför att bada några hundar. Har liksom lite tappat inspirationen för att komma på något spännande att blogga om. Men det är svårt ibland att komma på ämnen och saker att blogga om. Även om jag vet och har massor med roliga saker och ämnen jag skulle kunna blogga om. Men mycket kan vara så himla känsligt att man inte riktigt vet hur man skall vinkla saker och ting. Men det är klart, folk tolkar ju allt på sitt vis ändå. De läser till och med in saker som inte ens står, en del ser även sina egna namn.... Så visst, att blogga är inte lätt alla gånger.

Skit samma, inspirationen kommer snart att flöda igen. Skall snart även avslöja vad som var i mitt "hemliga paket". Det har ju lite kommit i skymundan denna vecka. men jag skall försöka få till detta under dagen. Jag hade i alla fall en väldans energi igår så några hundar blev också badade igår. Mina Jappar fäller nu så tänkte att det var lika bra att få dem i badet. Några kvar att bada idag.. 
Skall villigt erkänna att jag den sista tiden lite drar mig för att bada hundar. Allt känns så himla omständligt och rörigt nuförtiden. Men när man väl kommer igång så är det faktiskt helt ok. Riktigt mysigt att få stå och pilla på och prata med hundarna. 

Skall nu "bara" ta mig en kopp kaffe till, sen kör jag igång... ;-)


Inga kommentarer: