fredag 3 januari 2014

BACKSPEGELN

Tiden går fort och det är redan den 3:dje januari idag. Fast denna tiden på året så är det riktigt skönt att det går lite fort, för då har vi snart vår och sommar. Fast det känns som om det är nått konstigt med vädret. Är våren redan här?

Det växer redan i skog, mark och trädgårdar, vilket ändå måste vara lite ovanligt denna tiden på året. Vad händer med alla små kryp som kanske skulle behöva elimineras med lite frost och kyla. Tänker då mest på våra "kära" fästingar. Hur många av dessa kommer det inte att krylla av under året. Alla trädgårdsfantaster kommer verkligen få kriga mot mördarsniglar i år. 

Ja, det blir spännande och se vad som händer under året. Men under januari så tänkte jag titta lite tillbaka i backspegeln på 2013. Och då ta upp olika inlägg jag gjort under året som varit lite speciella på olika sätt. Saker som har hänt som varit roliga och saker som också skapat lite intresse och debatt.
 

Men detta gör jag först efter att MyDog varit i Göteborg. Hela denna tillställning startade idag och håller på till och med måndag. Just nu sitter jag, Per och Lena här i köket och tjötar lite över en kopp kaffe. Får se om vi kanske kan hitta på något spännande och roligt idag!! 

- Ha en bra dag!! 

Inga kommentarer: