tisdag 7 januari 2014

BRING IT ON...

Känns som ett spännande år detta. Det är bara den 8:de januari och jag har redan hunnit bli kallad både Egocentrisk och Fake. Vet inte riktigt vad jag skall säga om detta egentligen. Jag blir bara helt paff och förvånad, eller känner jag kanske inte mig själv. Förvirrad? Ja, faktiskt lite. Kanske borde jag ansöka om ett nytt efternamn, mellannamn eller nått. Peter Fake eller Peter Ego Gustafsson låter kanske inte så dumt i alla fall när man tänker efter. ;)


Har bara så svårt att förstå att vissa människor känner att de har rätten att uttrycka precis hur och vad de vill. Att ens skiva, - Det finns riktiga människor och så finns det "riktiga" människor, får mig faktiskt att fundera. Fake kan man dessutom kanske vara på många olika sätt, allt handlar ju bara om vilket sammanhang ordet fake används. Varför skulle jag vara mer fake än någon annan människa på denna planet?? Vad får man ut att att göra sig rolig på andras bekostnad?


Sedan Ego, - Herrgud..... trodde faktiskt att de nära och kära kände mig bättre än så. Men tydligen inte. Att kalla någon något av dessa ord eller annat liknade tycker faktiskt jag säger mer om de som säger det. - Så bring it on, nu har vi avverkat både Fake och Ego. - Vad mer kan kan jag vara??

För att kalla mig uppfödare är nog snart slut. För denna hundvärld är verkligen full av avundsjuka, missunnsamma och otacksamma människor. Jag tröttnar och börjar faktiskt längta till den "riktiga" världen. Till den världen där man behandlar och behandlas med den respekt och ödmjukhet som vi alla förtjänar. Vill nog inte vara kvar i denna drama världen och den värld där allt skall tolkas och allra helst där man gärna misstolkar allt....

Man låtsas inte ta åt sig men man gör faktiskt det. Man blir både ledsen och deppig. Men hade någon kallat mig detta för ca 15 år sedan då jag själv inte var  i fas i mitt liv, ja då hade jag nog gått under. Men idag känner jag mig stark, starkare än någonsin och det rinner av mig som vatten på en gås. Hoppas på en bättre dag idag. Kändes redan bättre igår kväll när jag tittade på Paradise Hotell. För där finns verkligen stora egon som lever i en fake värld... ;)

Inga kommentarer: