söndag 5 januari 2014

MYDOG DAG 1

Måste säga att jag har haft en riktigt trevlig dag med Lena idag. Vi har bara njutit av att bara få sitta och glutta och sedan strosa runt på mässan och kolla in alla stånd!! ;-) Lilla söta "Penny", Vouges Fantasia som Lena visade var lite blyg idag, men skötte sig ändå så bra som hon kunde då hon är lite av en debutant i ringen.

Så himla skönt att kunna åka på hundutställning utan någon press eller stress. Bara njuta och prata med lite trevliga människor man stöter på lite här och där. Och sicken start det blev på det nya året 2013!!
Svensk Junior Vinnare 2012
Svensk Champion
VOUGES DYNASTY
(Ch. Clopsville Baileys - Ch. Vouges Christina)

Vouges Dynasty gjorde min dag då han som nybliven 2-åring fick sitt sista Cert och blev Svensk Champion. Vår champion No:51. Fast denna vinst gladde ju inte bara mig och Per som är uppfödare. Utan även Siv Karlsson som idag fick äran att visa honom. Siv gjorde detta så himla proffsig, lika proffsigt som när hon visade fram honom till hans första Cert på stora Stockholm 2012. Där han också blev Svensk Junior vinnare!! 

Fast jag vet inte, gladast blev nog i alla fall ägaren till Dusty, underbaraste Ingela Larsson. Tänk vad roligt att vi fick vara så många och dela denna glädjen. Så kul när fler är inblandade och alla har dragit sitt strå till stacken och framgången som ledde till ett Svenskt Chamionat. Det är precis så här det skall vara, precis så här en hobby skall upplevas, - tillsammans!!! 

- Så ett stort grattis och tack till både Ingela och Siv!!! 

Stolt ägare Ingela och "Dusty" med rosetter och Siv lika stolt handler
 
Men väl hemma var jag helt slut trots att jag inte har haft några egna hundar med. Har nu legat och "mediterat" på soffan en stund. Nu skall jag sätta lite fart och ge mina små hundar lite mat. Sedan tror jag det blir soffan igen och någon bra film. Bara att ladda om för en dag två på MyDog på Mässan imorgon. 

Inga kommentarer: