tisdag 11 februari 2014

INTE MYCKET BLOGGANDE

Idag har det inte blivit så mycket bloggande, men vad gör väl det. Ibland har man annat för sig än att sitta vid datorn. Har bara pysslat och grejat hela dagen hemma idag. Känns som om man kan hålla på i evigheter, finns liksom alltid nått att hugga tag i. Och har man inget att göra så skaffar man sig lätt. I alla fall om man har hundar. De ser verkligen till att hålla en sysselsatt och igång.

VOUGES KAILASH
(Ch. Rosscrea Free Loader - Vouges Wedding Song)

Idag har jag också badat valparna, och det är inte bara tröttsamt för mig som badar. Utan som ni ser på bilden ovan. Lilla "Kailash" blev helt utslagen efter bad och kloklippning. Tittar jag nu på kaninen som ligger bredvid så skulle den kanske också behöva sig en omgång.

Den kaninen följde förresten med "Betty", Homerbrent Betsu när hon anlände här från England och Molly Coaker. När jag väl fick buren på Landvetter flygplats och tittade nyfiket in i buren så såg jag bara en enda stor kanin!! "Betty" som var en liten Japansese Chin valp syntes knappt.. - Hahahah...

- Hum, annars så känner jag mig mest bara lite rastlös. Vill att något spännande och roligt skall hända snart. För ibland tycker jag det är lite väl mycket negativt som händer runt om. Vissa människor har så stort behov att hålla koll på andra och säga till dem att de gör fel. Eller sprida rykten om sjuka hundar eller annat. Herregud, det är ju Vänliga Veckan och Alla Hjärtans dag på fredag. Så kanske skall man tänka lite på det. Lite vänlighet och kärlek kan ju aldrig bli fel. - Eller hur?

Inga kommentarer: