lördag 15 februari 2014

MAJ GAAD!!

- Asså jag vet inte vad jag skall säga om Mellon i år. Allt är ju bara så himla B, då menar jag verkligen ALLT. Oftast så brukar man ju vara lite kritisk till den första delfinalen då det är nya programledare och allt. Men man brukar ändå vänja sig snabbt från Lena PH till Danny. Men de som är i år, herregud jag vet inte ens vad de heter. Det var ikväll delfinal 3, och jag har ännu inte vant mig. Kommer jag hinna vänja mig innan skiten är slut?


Låtarna och artisterna är ju heller inte bra. Artisterna kanske är bra, men låtarna?? Nä, varför ställer de upp med så dåliga låtar. Fattar nada, vill de inte vinna kanske....? Vad hände Shirley?

Sen programmet i sin helhet är ju bara så ruttet och dåligt. Dåligt manus och riktigt pinsamma mellanakter. Asså vi sitter här hemma och lite panik skrattar. Inte för att det är roligt eller för att det är bra. För att allt är så himla pinsamt. - Maj Gaad.... jag dör!!

Vi ser alltid TV via tvdatan, alltså ser vi webbversionen. Och jag blev så himla irriterad för ikväll var det en röst som pratade hela jävla tiden, mitt i låtarna också. En röst som typ sa, - Nu går han fram på scenen. - Nu gör hon si. - Nu är det så. 

Jag blev helt tyst och undrade va faan är detta. Ännu något dåligt försök med att få in en kommentator hux flux. Varför skall hon tjata hela tiden och mitt i låtarna för. Tillslut kom vi på att vi hade klickat på Mellon för synskadade. - Hahahahaha... Så det blev nog ändå det bästa för oss ikväll!!

1 kommentar:

Anna sa...

Kan bara hålla med. Vad är det som händer med Mellon?