måndag 3 februari 2014

MEGA GULLIGT



Nu har jag förberett allt inför att Veterinären kommer imorgon. Det är ju en del papper att hålla reda på, men det är väldigt smart att skriva ut alla papper på köpahund.se. Där finns allt man behöver inför en leverans som köpeavtal och besiktnings papper mm. Så det har blivit en del utskrivet ikväll. Men nu var ju det kanske inte det som var så gulligt.

Var som var och är gulligt är att det är två små killar båda i 10 års åldern i två helt olika familjer som skall få varsin valp. Givetvis är föräldrarna med och har hundvana då de både har haft och har hundar i familjerna. Men jag tycker det är så charmigt och gulligt så jag nästan börjar grina själv. För jag kommer så väl ihåg när jag själv var liten och min största önskan var att få en helt egen liten hund. 

Jag pratade nu i eftermiddags med mamman i den ena familjen och hon berättade hur lycklig hennes son var igår när det gick upp för honom att han faktiskt skall få en egen liten valp. Han hade börjat gråta av lycka och somnade sedan med en utskriven bild på honom och valpen som de tog när de var här. - Hur gulligt är inte det?

Den andra killen som skall få en valp tror jag inget vet ännu. Men han hade varit på MyDog med sin familj och där och då valt att det skulle bli en Cavalier. Även han önskar, väntar och längtar men detta skall bli en överraskning för honom på något sätt. - Herregud, jag dööör vad spännande. 

Jag känner mig lite glad och stolt över att få vara med om detta och att dessa små killar skall få sina små valpar, och det väldigt snart!! Tänk vad mycket glädje och spänning vi uppfödare ändå för med oss, jag har aldrig riktigt tänkt på det faktiskt. 

Och i lördags hade vi en tjej här som också tittade på hund. Med sig hade hon en tidigare valpköpare till oss. Och han i sin tur tog mig sedan på axeln och tackade för all kärlek och glädje han hade fått av oss genom sina hundar. Kan man bli gladare och lyckligare över att höra sånt? - Nä, jag tror faktiskt inte det. En av de riktigt stora sakerna med att få vara uppfödare är att få dela med sig av det man skapat till våra underbara valpköpare och deras familjer!!

Inga kommentarer: