torsdag 12 juni 2014

- NOPE


Har lite förstått att en och annan har undrat och är lite nyfiken på om vi har med oss någon hund hem till Sverige. Eller om Kari som var med oss kanske har köpt någon. Men NEJ, så är det faktiskt inte. Det var heller inte tanken med denna resan. 

Tanken med resan var att få med oss lite inspiration och idéer för framtiden, och inte köpa någon hund. För min inspiration för att hitta på något "nytt" har på en skala 1-10 de sista åren typ legat på minus 5. Men visst fick jag inspiration, tankar och idéer med mig hem, eller inte bara jag utan även Kari. Har ju inte gjort någon sådan här resa på länge. Men nu skall allt bara sjunka in och landa någonstans, var det nu skall landa någonstans. Men liksom smälta allt och göra något vettigt att det vi har sett och fått vara med om.

Ibland behöver man bara hämta inspiration från någon form av källa. Det kan vara en resa som vi precis gjort eller bara att man samarbetar nära och puschar och peppar varandra. Ibland behövs bara en liten, liten kick för att man skall få lite fart och se positivt på framtiden. Att orka göra det man vill och det man tror på.

Men även om inte någon av oss har med oss någon hund i bagaget just efter denna resan, så kanske...kanske kan det komma något med något senare flyg någon gång i framtiden. Inget är bestämt och bokat utan bara lite funderingar på vad som kanske kan passa oss och som kan vara intressant för vår fortsatta avel i framtiden. Men jag skall ärligt erkänna att jag är faktiskt lite sugen....

Det gäller verkligen att tänka till och inte bara ta första bästa. Det skall passa ihop på så himla många plan. Hundar är faktiskt inget man köper på ren impuls. Det kan man istället göra på döda ting som kläder, skor och sånt, eller hur? ;)

Men visst träffade vi på några starka kandidater lite här och där till att följa med oss hem. Men allt är ju givetvis inte tillsalu. Men vi har även sett en och annan både tik och hane som vi skulle kunna tänka oss något efter i framtiden, brokigt som helfärgat. I fortsättningen är det ju Kari som får stå för de helfärgade. Men det gäller liksom att sonda terrängen ordentligt. - Försöka att se skogen bakom alla träd. 

Men kolla bara de två små valparna på bilden ovan, svåra att motstå - Eller hur!?!  :)

Inga kommentarer: