lördag 7 juni 2014

PASCAVALE BUNNY


Idag tog vi den vita faran och drog och hälsade på Mark & Aum, Kennel Pascavale. Så kul att komma dit och titta på alla fina hundar igen. Många år sedan jag var där nu. Tror faktiskt att det var över 7 år sedan då vi parade våra damer, Ch. Vouges Insomna och Ch. Vouges Jennifer med den smått legendariske - GBCH. Pascavale Enchanted.

Att besöka kennlar som denna ger massor med inspiration och idéer, man blir liksom fulltankad. Tror att en sådan här resa är precis vad jag behöver för att liksom kicka igång mig själv lite. Har ju legat på latsidan en längre tid nu och hur länge kan man ha paus egentligen?

Massor med fina och trevliga hundar har vi sett och tillsamman hade vi en trevlig dag med många skratt och diskussioner. 





Mark visar här för Kari hur duktiga Cavalierer kan vara...



KLART!! :D


Två underbara gamla damer i soffan, GBCH. Winnie Of Pascavale 14 år 
och GBCH. Pascavale Krystle 12 år.


Sedan får vi ju inte glömma lilla Pascavale Bunny. För när vi skulle åka hem så satt det en liten kanin utanför. Aum kom rusande och plockade upp den lilla söta kaninen. För den verkade faktiskt lite medtagen, så vi hann knapp säga hejdå innan Aum hade försvunnit in med den lilla kaninen för att ge den lite mat och vatten.

Nu håller Jean på att föna sina hundar. För det är ju ännu en spännande dag i morgon. Nämligen Humberside Cavalier Club Show. 

Inga kommentarer: