söndag 15 juni 2014

TRE CHAMPIONS

CH. VOUGES DISTURBIA
(Ch. Clopsville Baileys - Ch. Vouges Christina)
Anna Kilgren-Ackenäs & Michael Forte

Idag har vi fått en 3:dje Champion för i år, då dessutom 3:dje ur en och samma kull. Stort grattis till Anna Kihlgren-Ackenäs som äger lilla "Ella" som idag fick sitt 8:de Cert och Championat under Mr. Michael Forte, UK i Avesta.

Anna har haft en fantastisk helg med att få två nya champions, "Penny" igår och "Ella" idag. "Penny" var dessutom BIR båda dagarna och slutade idag som Grupp-3 som ett fint avslut på en fantastisk framgångsrik helg. - Stort Grattis Anna till dina fina flickor!!

"Ella" har nu följt sina syskon, Ch. Vouges Dynasty Ägd av Ingela Larson och Ch. Vouges Dilerious som ägs av Christian Björklund. Så himla kul att tre ur en och samma kull och gjort det så himla bra. Men detta är ju tack vare deras fantastiska ägare som har gjort allt detta enorma arbete. - Stort tack till er alla tre, jag är både stolt och väldigt tacksam att hundarna hamnade just hos er.

Att få flera champions ur samma kull händer ju kanske inte så himla ofta. Det brukar ju vara en och annan som sticker ut och gör det bra. Men vi har gjort det för med bl.a. syskonen: Ch. Vouges Jason, Ch. Vouges Justin och Ch. Vouges Jennifer. Och även med syskon trion: Ch. Vouges Charlatan, Ch. Vouges Charlotte och Ch. Vouges Christina. "Christina" som dessutom är mamma till den nybakade syskon trion... :D

Inga kommentarer: