fredag 5 september 2014

ALFABETET..



Detta med att i all hast planera in en "Road Trip" var verkligen inte det lättaste. Det har varit många turer fram och tillbaka hur vi skall ta oss från A till B och sedan C, D, E, F och sedan hela jäkla alfabetet tillbaka till A igen. Men nu tror jag vi har fått till en bra plan och som det ser ut just nu så kommer det blir en "Road Trip" som heter duga. Vi stötte på en massa problem och hinder i vår planering av resan, men inga hinder är för svåra att ta sig över, man får helt enkelt köra runt dem. Inget mer med det....

- Vi, Kari, Christian och jag skall verkligen ut på äventyr. Det kommer bli kul och det kommer bli helt galet. Men vad gör man inte för konsten. Vi sticker tidigt tisdag morgon och skall försöka ta oss så långt det går. Planen är i alla fall att vara i England runt lunch på onsdag. Först var planen att ta färja så att det blev lite "Cruising" också. Men nu blir det till att köra runt, så vi kommer att få se mycket efter vägen.

Men vi bestämde att vi tar det som det kommer och stressar inte fram något. Blir vi trötta, ja då stannar vi och pausar och även tar in på hotell eller nått en natt innan vi fortsätter vår resa mot målet. Det får liksom bli som det blir, annars är det ju ingen riktig "Road Trip".

6 - 2  = 4

Med oss på resan skall vi också ha med sex hundar, men jag är inte så bra på matematik för vi skall "bara" ha med oss fyra hem. - Öh, hade det inte varit roligare om det var tvärtom?? Oavsett så kommer det nu bli att vi får stanna en del och rasta och mata hundar efter vägen. Vilket är bra för då får både de och vi sträcka på oss och det kommer nog göra resan lättare även om man även skall ansvara för ett gäng hundar också. 

Under dagen har jag lite kvar att ta tag i så att vi sedan har allt på plats. För om Sverige är A och England är B. Så skall vi ju också irra runt i England till C, D, E och F. Så idag blir det till att beta av alfabetet idag så att det mesta är klart. Vad exakt vi skall göra känns lite dumt att dra här och nu då allt ännu inte är 100% klart. Men i korta drag så skall vi - Titta på hund, Lämna hund, Hämta hund och Para hund, Prata hund med goa vänner. Men känner jag oss tre rätt så blir det säkert nått mer..... 


Per har ju varit så underbar och snäll och då sett till att vår bil som vi skall åka med blev ny servad igår och har även sett till att den har fått sprillans nya däck i onsdags. Så visst kommer vår farkost ta oss från A-Ö på ett eller annat sätt!!

1 kommentar:

Anna sa...

Lycka till:) Låter spännande. Have a nice trip