fredag 19 september 2014

BILDER FRÅN RESAN


Här kommer de sista bilderna jag har från vår resa. Som sagt det blev inte så många bilder tagna då vi liksom hade fullt upp med annat. Men några bilder blev det på nervägen men inte en enda bild på hemvägen, för då ville vi bara hem och inget annat. Dessutom hade vi bråttom då Christian skulle hinna med ett tåg till Stockholm när vi kom fram. 

Tyvärr så insåg vi redan i Tyskland att det skulle bli svårt att hinna med Christians tåg till Stockholm från Göteborg. Så vi fick under resans gång ändra planen lite och boka om biljetten så att han kunde åka med ett annat tåg från Malmö i stället. GPS´n visade när vi var i Danmark att vi skulle vara på Malmö Station 19:10 när vi fortfarande var i Danmark, och Christians tåg skulle gå 19:11. Snacka om att vi fick köra rally över bron och in i Malmö......  

Strike a pose...  


När vi kom fram till färgan som skulle ta oss till Tyskland så såg vi denna ramp och höll på att skratta ihjäl oss. Att ta sig upp på den skulle ju verkligen bli en första utmaning på vår resa.

- Hahahaha...

Kari strålar ikapp med solen


Här rastar vi hundarna och sträcker på våra ben och rätar ut våra ömma kroppar lite efter att ha spenderat timmar i bilen. Det var även här polisen kom och tog oss..


Denna GPS tog oss överallt, hur enkelt som helst det var bara att följa den rosa vägen för den tog oss dit vi skulle. Men ibland lurade den oss och tog kanske inte de största vägarna. Den tog oss "bakvägen" många gånger, men det gjorde inte mig och Christian något, vi är liksom vana...  
- Hehehehe...


Här har vi kommit fram till Frankrike och Calais. Vi stannade där och sov en natt för att orka med att ta oss vidare dagen efter. Att åka till England tar längre tid än man tror. Vi stack från Sverige typ 06:30 på morgonen och hamnade här ungefär 00:30. Så ja, det var skönt att bädda ner sig i en säng och sova lite.


Denna coola bil stod utanför hotellet i Calais...




Uppe med tuppen igen och dags för dagens första cigg. Här var både jag och Kari lite pirriga då vi skulle checka in våra hundar över till England. Även om man vet att man har pass, vaccinationer och allt iordning så blir man allt lite nervös för att något ändå kanske skall vara fel. Vi ville ju liksom inte bli tvungna att vända och åka hem igen nu när vi var så nära resans mål.


Här har vi kommit fram till gränsen för att visa upp hundarna och deras pass. Passade även på att rasta av Cavalierena lite snabbt men jag tog Chin valparna och gick in för att visa upp den. Tror ni inte på fan att den ena pissar ner hela mig. Så ja, jag fick åka till England full i piss över hela mig och kände mig verkligen fräsch..... 




På väg ner till tåget som skall ta oss till England genom Eurotunneln. Dyrt som sjutton men samtidigt väldigt smidigt på något sätt.


Inne i tåget..


Det första vi ser på Engelsk mark är denna lastbil, och det var dags för Christian att köra på fel sida. Kari fullkomligt älskar att åka bil i England, hon bara måste göra det. För hon skrek hela vägen 
- Åh...  -Åhhh...  -Åhhhhh...  -Åhhhhhhhh.......   - Hahahaha

Inga kommentarer: