lördag 6 september 2014

GOLV PROBLEM...


Sitter här i min nya myshörna och surfar runt och tittar på golv, men så jäkla svårt asså. Vi har ju varit ute lite och tittat på olika golv och nu när vi i stort sätt har bestämt vad för kök vi skall ha och hur det skall se ut så vill man kanske utgå lite från det. Vi har ju helt öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och hall så det måste kanske matcha lite när man ändå gör om allt.

Det är mycket att tänka på innan man drar i väg och shoppar loss golv och sedan sliter ut allt det gamla. Först är det ju priset, men det måste ju vara kvalitet och hålla. För man vill ju inte göra jobbet igen om bara några år. 

Sedan detta med hundar, de skapar faktiskt ett dilemma ibland. Det får inte vara för mörkt, för har man Cavalier King Charles Spaniel och Japanese Chins så vet man att pälsen inte alltid är där den kanske skall vara. Och en massa vita hår på ett mörkt snyggt golv, blir ju faktiskt inte så snyggt. 

Sedan får det ju kanske inte vara för ljust heller för då får man väl leva med skurmoppen efter små smutsiga tassar höst och vintertid. Sedan måste det ju också vara tåligt, för har man hundar och även valpar då och då så sker ju en och annan olycka ibland. Går ju bara inte att komma ifrån...

Ibland känns det som om jag lever och rättar mig efter mina hundar, och inte de efter mig och hur jag egentligen kanske vill ha det. Men det är väl så det är, att leva med hundar är en livsstil det också. Men för den sakens skull så vill man ju inte bo i en kennel, om ni förstår hur jag menar.

Jag kan vara så jäkla velig och ha mega beslutsångest. För lättast är ju bara att ta ett beslut och köra, inget velande liksom. Eller att någon kom och visade precis vad jag skulle ha och varför, för då hade jag litat på det. Men tänk om man då missar något eller någon ide som är mycket bättre. Sån är jag med allt, spelar ingen roll om det är gäller en soffa eller en hund. - Tänk om man missar det absolut bästa!? - Hahahaha 

- Hum jaja, det är väl bara att surfa på och leta vidare till man helt enkelt känner. - YES, här är det!! Men jag har ändå en liten känsla redan nu hur jag vill ha det. Skall nu bara få med mig Per på alla mina idéer.

Inga kommentarer: