torsdag 11 september 2014

NY TUR...

Nu har vi lämnat Jean och idag har vi suttit i bilen igen några timmar och tagit oss upp till Newcastle och Norma & Gordon. Jag vet inte men jag tror faktiskt att när vi kommer hem så kommer vi ha de plattaste rumporna i hela Sverige. - Hahahaha


I alla fall, det är idag väldigt vackert väder och vi sitter ute och njuter i solen i gott sällskap omringad av en massa fina Cavalierer.

Det är väldigt snabba puckar dessa dagar måste jag säga. Men vi har kul och inspirationen bara flödar och även om vi inte är här många dagar så har vi och kommer vi hinna med massor. Först kennel Clopsville, sedan Aranel och nu Craigowl och i morgon blir det att ta sig till Rytonian/Maibee och sedan ner till Clopsville igen. Och sedan skall vi även hinna med Pascavale innan vi slänger och på färjan hem igen.

För vi har idag beslutat oss för att ta färja istället för att köra Eurotunneln som vi gjorde hit. För då kanske, kanske vi inte har riktigt lika platta rumpor när vi kommer till Sverige igen på söndag.

Norma, Christian och Kari åkte precis iväg till en liten affär som tydligen skall sälja tekannor vilket Christian var väldigt sugen på att köpa. Så jag passar på att blogga lite medans jag hör Gordon hålla på med middagen i köket. Lite skönt och mysigt att bara få vara en liten stund...  :)

Inga kommentarer: