söndag 7 september 2014

ÖVERRASKNINGS PARTY

SKÅÅÅL!!

Igår var vi hos Pers bror Dan och Anki i Särö för att fira deras son Magnus som nyligen har tagit examen. Magnus själv visste inte om att vi alla skulle vara där utan trodde helt enkelt att han skulle hem till morsan och farsan för att äta en helt vanlig middag. Då tillsammans med Farmor och farfar som han åkte med dit.

- Woohoo, surprise!!! Han blev helt tagen och förvånad men givetvis väldigt glad över att vi alla var där och firade honom. Kul att se och kul att kunna vara med och fira när barnen gör något bra och verkligen kämpar med sina studier som Magnus gjort.

När jag satt där och tittade på Pers alla syskonbarn så får man sig verkligen en tankeställare. Alla har blivit så himla stora och är numera vuxna individer. När jag träffade Per och hela hans familj så var alla små knattar och lekte kurragömma när vi träffades på diverse släkt sammankonster. Vad händer egentligen? - Hahahaha

Nedan är en liten film när Magnus kommer fram tillsammans med Farmor och Farfar bakom det fantastisk fina nya huset som de har byggt alldeles själva med hjälp av en arkitekt. Vi har inte varit där och tittat sedan allt blev klart. Men jag måste säga att huset var helt fantastiskt och läget, kan man bo bättre. Omgiven av den vackra golfbanan i Hamra och havet alldeles inpå husknuten.










Inga kommentarer: