fredag 5 juni 2015

FULL FART.....

Fredag och full fart mot helgen. Sitter just nu ute på altanen och laddar för att ta tag i denna fredag. Idag är en full dag, då med både ett besök hos tandläkaren och sedan kommer också veterinären hit idag. Sedan skall jag dessutom hinna med att bada fem hundar till Vänersborg i morgon. Så det blir ju då också att packa och fixa inför det. Vissa dagar har man typ inget på schemat och andra är det lite mer.....

Sitter och kollar väderprognosen inför utställningen i morgon och det ser ut att typ bli "Hurricane". - Fy fasen..... Är det verkligen någon ide att bada och göra hundarna fina? Minns Vänersborg för många år sedan då var det verkligen full storm där med blixtar och dunder. Blir det samma i år kanske?


Bilden ovan är från den utställningen. "Ruby", Ch. Immenhof´s Summa Cum Laude var BIR och Grupp-2. Fick fönat till honom lite i bilfläkten innan det var dags för finalerna. Tälten flög över hela utställningen, hästar kom galopperandes och toaletterna sprack och gick sönder. Ju men jag tänker på det desto mer längtar jag till i morgon...   ;)




1 kommentar:

uardascavalierer sa...

Peter, jag intygar kaoset i Vänersborg, Jag var också där, helt obeskrivbart.