måndag 15 juni 2015

SNÅLT


Jag vet inte men jag brukar inte gnälla... MEN. I Avesta som på alla andra nationella och internationella utställningar så kan man vinna Certifikat och Reserv Certifikat. Det flesta av oss jagar och vill ju ha det förstnämnda men många blir också väldigt glada för det sistnämnda. 

Jag vann både Certifikat och Res-Certifikat. När man vinner certifikat så får man också ett inteckningskort värt 100:- man får även en gul/blå fin rosett. Men när jag var och skulle hämta ut mina priser så fick jag då mitt inteckningskort för certet och en rosett, men jag fick ingen härligt ljusblå Reserv Certifikat rosett. Nä, den kostade 100:- eller ett inteckningskort. Alltså ville de ha mitt inteckningskort som jag precis vunnit. Öh!??!...mycket snålt tycker i alla fall jag.

Har då aldrig varit på något utställning sedan vi fick res-cert och att man skall behöva betala för att få dem. De gnälls hit och dit att anmälningssiffror går ner och att allt är så dyrt, är det verkligen konstigt? Ska vi verkligen behöva betala och KÖPA det vi vinner, vi har ju redan betalt en ganska maffig anmälnings avgift för att bara få vara med. Egentligen bryr jag mig inte om rosetterna, huvudsaken är att att står på papper vad mina hundar fått och inte. Men jag vet att det finns hur många som helst som blir överlyckliga för att få sina rosetter att pryda på väggen där hemma. 

- Nä, Dalarnas Kenneklubb, det tycker det var riktigt snålt. Jag nästan skämdes deras vägnar när jag gick därifrån...

Inga kommentarer: