måndag 15 juni 2015

VEM ÄR DET EGENTLIGEN SOM ÄR SJUK?



Klicka på bilden ovan för att göra den större

- Alltså allvarligt vad är det för fel på folk. Just nu går ju debatten het om näthat och anonyma påhopp. Ändå sitter det människor faktiskt oftast vuxna bakom sina skärmar med händerna på tangentborden och knapprar på som aldrig förr. Så jäkla fegt...

Förstår inte känslan av att sitta där anonym och känna att man liksom måste vara elak och tycka en massa negativa saker. Vad får man ut av att vara sån, mår man bra när man gör såhär? Men jag är fortfarande 100% säker att min lilla "Molly" är tusen gånger gulligare och snällare än denna tragiska människa. Inlägget kommentaren är hittar du HÄR.

Allt sparas ju på nätet så IP-Adressen har jag...nu är bara frågan om vad jag gör med den? ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Usch, sorgligt! Detta är nog nån bitter, ensam, trist, halvfattig stackare med mycket medelmåttiga framgångar inom hunderiet. Och därför gräsligt AVUNDSJUK på dig.
Googla IP-numret, det kan ge förvånansvärt mycket. Kör också IPnumret på https://www.maxmind.com/en/geoip-demo och lite andra sådana som visar var ip-adressen finns. Kan ge en fingervisning :-)

Och stort grattis till helgens alla framgångar med underbart söta hundar!

(Nej, jag är ingen fegis men vägrar konto i Google, Microsoft och sånt)

Anonym sa...

Hej
Jag tycker Molly, och andra hundar jag sett på din sida ser fina och välmående ut allihop, men Molly är väl något av det sötaste och snyggaste man kan se. Knepiga diagnoser gjorda utifrån bilder eller utseende, tycker jag mera speglar den som gör dom, och dennes förmågor. Inget att spilla tid på. Lycka till.