söndag 12 juli 2015

TVÅÅKER DAG TVÅ

Var alldeles för trött för att blogga igår så vi får köra idag istället. Det känns lite konstigt idag för det känns som om det är måndag men det är ju bara söndag, riktigt skönt att kunna ha en vilodag efter en två dagars utställning. Men i alla fall, dag två för oss i Tvååker var och blev ungefär lika bra som dag två i Borås. Men så är det och så blev det och jag är lika glad i alla fall. Sammanlagt blev ju helgen riktigt bra med 1 BIR, 1 BIM, 2 Cert, 2 Res-Cert & 2 CACIB.

Själv kunde jag inte vara med i ringen och visa hund då jag gjorde min sista tjänstgöring som blivande ringsekreterare. Hamnade i ringen som var full av Taxar och domare där var Carl- Gunnar Stafberg. Fick äran att jobba med två trevliga sekreterare som hette Måd och Ann vilket gjorde dagen väldigt trevlig.

Jag måste säga att jag var lite nervös innan men allt gick riktigt bra och jag är nu klar med mina fem gånger i ringen vilket känns riktigt skönt.

Eftersom jag jobbade så fick Per äran eller jobbet med att visa våra hundar för domare Theres Johansson. "Mojo", Clopsville Mojito blev sist in sin klass utav fyra och även utan CK. Men skit samma, det skall vara en första gång för allt.

"Mimi", Aranel Infinity vann sin klass vilket kanske inte var svårt då hon var ensam. Hon blev sedan oplacerad i Bästa tik. Lilla "Lulu", Clopsville Loretta gjorde det bäst för oss och vann sin klass, slutade sedan som 3a Bästa Tik med ytterligare ett Res-Cert. Jag är så glad, stolt och tacksam att Per tog på sig jobbet att visa hundarna då han numera lite har släppt detta med hund. Även om man vill vara överallt hela tiden så går ju inte alltid det.

- Stort grattis till dagens alla vinnare!!

Nedan är två små filmsnuttar på Per när våra tjejer "Lulu" och "Mimi".



Inga kommentarer: