tisdag 3 november 2015

TYPISKT

Jag går ju här hemma dag ut och dag in. Jag klagar inte och har aldrig gjort men varför skall allt alltid hända på samma dag. I vanliga fall har jag hur mycket tid som helst men ibland vill man bara lite mer än vad det finns tid, visst är det typiskt!!

Ta bara igår, jag fick en inbjudan på förmiddagen till ett spännande event. Eventet var på Klinik 34 och hölls tillsammans med Hollywoodfrun Åsa Vesterlund. Tänkte att wow lite glamour i vardagen skadar ju aldrig. Men vad händer....


- Jo, lilla "Kenza", Ch. Vouges Roiyaru Chuuguu tyckte jag skulle vara hemma och ta hand om henne istället. Så efter lunch visade hon tydliga tecken på att de var dags att få lite valpar. - Ja, ja... vad vore en bal på slottet!! Så det blev inget glamour istället satt jag med "Kenza" i mjukis och fick äran att se nya små liv komma till världen.


Stolt mamma Kenza..

Jag var redo och fick liksom tänka om eller egentligen inte för jag har varit redo för dessa valpar ganska länge nu. "Kenza" har sina 63 dagar idag och jag trodde aldrig att hon skulle hålla sig så länge. För hon var tjock, mega tjock och hon är inte speciellt stor själv. Hon har varit så stor att jag nästan mått lite dåligt över att jag faktiskt parade henne.

Men hon är tapper och hon är stark och fick igår hela fem fina valpar. Helt otroligt att denna lilla hund kunde klämma ur sig alla dessa, men visst hon var ju stor och tjock. Allt gick bra och natten har varit relativt lugn även om man inte får sova någon djupsömn men nyfödda valpar bredvid sängen.


Det blev som sagt fem småttingar, 2 hanar och 3 tikar. Kan man hoppas på bättre fördelning? Stolt pappa för första gången är vår härliga "Theo", Chinart Tada Musko och jag ser verkligen fram emot att följa dessa fem små guldklimpar.

Idag skall jag göra minsta möjliga, det tar på krafterna att få valpar. Fast jag skall kanske inte gnälla det var ju "Kenza" som jobbade mest, men i alla fall. Jag skall idag bara lulla omkring och titta på alla mina juveler och njuta av denna gråa dag. Mysigt med valpar som ändå på något sätt lyser upp denna gråa november dag...

Inga kommentarer: