tisdag 10 juli 2012

KVÄLLS KISSEN!!


Igår kväll när jag släppte ut hundarna för en sista kvälls kiss så regnade det givetvis. Vi försökte vänta in i det sista, men om man tittar på denna sommar så hade vi säkert fått vänta. Så det var bara att släppa ut vilddjuren. Gillar inte riktigt att släppa ut dem sista gången i regn, för då får de sedan gå och sova blöta hur skönt kan det vara egentligen?
När väl alla hundarna hade gjort sitt och skulle in så fattades det EN!!! Snabbt in igen för att räkna ut vem?? När jag hade fattat att det var ”Sarah”, så var det bara att ge sig ut i hundgården och leta. Men jag hittade henne inte, det var helt tomt.
Tillslut så började jag lyfta på alla ”pallar” som de har ute och kan ligga skönt på. Och under den 3dje hittade jag henne. Hon hade grävt en liten håla där under som en liten grävling och låg där och bara tittade på mig när jag lyfte pallen!! *Puh*, man blir ju nästan lite nojig när man läser om alla hundtjuvar som finns där ute.
VOUGES UPSADAISY
(Ch. Homerbrent Pennyroyal x Ch. Vouges Jennifer)

Men sicken ur hund, hon skall ha valpar på lördag så kanske hon förberedde sig inför detta. Men så vill inte jag ha det. Så det var bara in igen och bädda snyggt och prydligt för henne bredvid min säng. Där har hon nu i natt legat och sovit, har även känt att hon lagt en och annan prutt, så det trycker säkert på lite på den stackaren.

Ch. & JWW-10 CLOPSVILLE GIN RICKEY
(Ch. Aranel Cosmic x Clopsville Gin Fizz)

Detta blir ”Sarah’s”, Vouges Upsadaisy sista kull. Hade inte egentligen tänkt para henne mer alls. Men när hon började löpa och jag tittade på resultatet av tidigare valpar så tänkte jag – Why not!! ”Sarah”, själv är aldrig utställd. Men man behöver faktiskt inte ha cert eller championat för att få fina valpar. Hon har aldrig gillat detta med utställningar, så vi har låtit henne stanna hemma istället.

Stolt pappa kommer att bli vår ”Rickey”, Ch. Clopsville Gin Rickey. Han har ännu inte så många valpar, endast 6 stycken fördelat på två kullar. Så det skall bli spännande att se vad detta resultat kan bli. Hon är tjock, men inte mega tjock. Kanske kan det bli 3-4 valpar…. Vi får se, spänningen är olidlig!!

Inga kommentarer: