söndag 8 juli 2012

SÖNDAG VILODAG?

Nja, det har inte riktigt varit så för oss idag!! Peter kom imorse och stormade in som en virvelvind. Men tråkigt nog så kändes det som att han var tvungen att åka lika fort som han kom.

Men givetvis hann vi med att prata massor med Japanese Chin. Gå igenom valparna och prata lite framtid och lite roliga idéer. Man behöver en sån "boost" ibland för att känna att man har lite att planera inför.

Jättekul då han är så duktig på rasen. Han var också väldigt nöjd med Hallands Kennelklubb och hur de har tagit hand om honom och andra domare denna helg. Lite kul att höra tycker jag då det är den vi tillhör!!

Sedan har vi också vinkat av Bob och Sandra och lille "Kålle", Vouges Roiyaru Kataki såklart. Nu har de påbörjat sin långa resa till England. Sitter nästan som på nålar för att få höra hur resan har gått och att han sköter sig. Lite sorgligt är det men jag vet att han kommer att få det toppen!!

Vad har vi gjort mer idag då mer än njutit av det vackra vädret. Jo, vi har hunnit med att para en hund oxå! Känns som allt har gått i hundra denna helg. Så nu skall jag gå ut på altanen och sätta mig och äta en god middag!!!

Inga kommentarer: