tisdag 3 juli 2012

VEM HAR RÄTTEN?!

Asså shiiiit, vem i hela värden kan känna att man har rätt att vara en översittar typ och tro att man kan säga allt man tänker och tycker - högt?! Vem har rätt att se ner på andra och beklaga sig?

Förstår ni inte att det sårar och att människor blir ledsna?? Om man nu känner att man är bäst på allt och tycker att andra misslyckas och gör fel hela tiden. Varför inte hjälpa och stötta istället? Är man nu "proffs" så tycker jag det är det minsta man kan göra.

Jag tycker mig höra att det blossar upp intriger både här och där. Vad är fel? Varför måste det vara på detta viset? Varför kan vi inte bara respektera, stötta och ta hand om varandra istället.

Att hålla på med hund skall vara kul och givande. Åker man på en utställning så vill man ju åka därifrån med ett leende på läpparna för att man har haft trevligt eller för att det kanske har gått bra. Ingen skall behöva åka hem ledsen och nertryckt, eller? Tyvärr kan inte alla vinna men alla måste få vara med.

Allvarligt talat, människor som håller på såhär kommer tillslut bli väldigt ensamma, och vem är/blir ledsen då? Det kan ta ett tag, men tillslut genomskådar alla.

Att jag har tagit en paus i utställandet i år har jag inte ångrat en enda sekund. Jag är så innerligt trött på alla dessa draman och känner att jag varken vill eller känner för att vara med när detta på något sätt har tagit över den annars så fantastiska & egentligen trevliga hundvärld!

Hoppas ni alla kan få en trevlig dag i solen. Själv skall jag försöka hinna med att bada lite hundar och kanske ge mig på gräsmattan idag. Eller kanske skulle jag säga ängen....

1 kommentar:

Marie Jansson sa...

imeHej!!!! håller helt med dig!!!! när jag var i skåne när du dömde så blev min dag helt underbar...även fast jag inte gick vidare....mycket pga du var en sån härligt BRA dommare å verkligen så mig o hunden!!! TACK!!!! mycket beror helt på hur man blir bemött tycker att det flesta hundägare är bra...medan vissa tror att dom är något....sitter o blänger när man går i ringen....o visar sin hund....<3<3<3