lördag 6 oktober 2012

SPA

Nu skall vi snart gå och äta lite frukost. Jag är inte direkt någon frukost människa i vanliga fall men när man bor så här och är på hotell så funkar det faktiskt. Hemma så blir det bara kaffe och cigg. Varför är det så? är det kanske för att man är lite lat för att duka fram något att äta på morgonen. Hum - även om jag skulle få något framdukat hemma så kan jag inte äta på morgonen. Det brukar alltid vara hundarna först, så innan jag får i mig nått ja, då är klockan efter 12:00 som tidigast kanske jag skall tilllägga.

Aldeles brevid frukosten ligger hotellets enorma SPA. Skall när vi ändå är där passa på att boka in lite olika behandlingar som vi kan göra under veckan. Var där igår och fick en "meny" på vad man kan göra. Om vi säger så här, ASSÅ SHIIIT - Finns hur mycket som helst att välja på, allt från asiatiska till mera vanliga behandlingar och massor med olika bad och oljor, masker mm. Skall bli spännande och se vad det blir.


Sen har vi resten av alla broschyrer som vi har fått. Massor med tips och idéer om vad man kan göra här på Kreta under veckan som kommer. Allt från att hyra bil, marknader, museum, kyrkor och annat. Hur skall vi hinna allt. Är inte en veckas semester för lite egentligen?

Hoppas ni har det bra hemma i Svedala, här nere njuter i alla fall vi!! ;-)

Inga kommentarer: