onsdag 7 november 2012

DET KRÄVS PLANERING!!

Att para hundar och få valpar är ju inget konstigt. Inget svårt heller om man då inte vill lite, lite mera. För då blir genast allt väldigt krångligt, svårt och dyrt!!

Ibland vet jag inte riktigt vem eller vilka våra hundklubbar står bakom. De som vill mer och det där lilla extra. Eller de som nöjer sig med en helt "vanlig" gullig valpkull. Ni förstår nog vad jag menar.

Men allt detta krångel med regler hit och dit stoppar inte de som är nöjda med en helt "vanlig" valpkull. Utan bara de som hungrar efter att göra nytt och nått annat. Skall det verkligen vara så??

De som är nöjda med en helt "vanlig" gullig valpkull drar ju sedan nytta av de som vill det där lilla extra. Alltså åker de lite snålskjuts på de som satsar, de som vågar. De som lägger ner mycket möda, besvär och pengar på att göra något nytt!

När skall de som vill göra det lilla extra prisas istället för att bromsas? Dags att börja tänka på framtiden för våra rashundar tycker jag!! För just nu känns det som om vi alla simmar i samma ankdamm och ser likadana ut och är bara helt njöda!! - Kvack Kvack!!

Har nu kollat och pratat med Veterinärer om AI. Det funkar bra fast det är väldigt dyrt, sedan kommer man ju inte undan alla papper, intyg och regler i alla fall.

Nä, herregud för att få något extra så krävs det planering på HÖG nivå, och en FET plånbok!!!


Inga kommentarer: