fredag 16 november 2012

SAS ELLER SJ?


 

Nu är det fredag och full fart mot helgen igen, ibland känns det nästan som om det är fredag varje dag, eller hur? Sitter här och försöker planera in min resa för att hämta hem min lilla hund. Just nu ser det ut som om det blir på måndag.
För idag är det veterinären som gäller för att besiktiga en liten hund som först skall flytta. På söndag flyttar hon ända till Italien. Lång resa men de nya ägarna är så måna om att allt blir bra så de kommer hit och hämtar henne. Vilket för mig känns jätteskönt!! Hon får då sitta med dem i kabinen och jag tror detta blir en bra start på hennes nya liv. Själv skulle jag mer än gärna hänga på och flytta ….
Sedan var det ju detta med SAS eller SJ, lite som pest eller kolera. Vad skall man välja? Prismässigt är det ungefär samma. Tåg tar längre tid och flyg går fortare. Men vad gör man på ett tåg i ca 14 timmar tur och retur? Förslag?
Sedan har vi detta med SAS och konkurs, eller skall jag välja SJ och blir försenad och bli fast i nån mörk skog och hoppas på att få se en älg?
Ja, inte lätt men tills på måndag måste allt vara bestämt och klart!! SAS eller SJ?

Inga kommentarer: