fredag 9 november 2012

STOCKHOLM!!

 

Åhh, jag har så svårt att bestämma mig om jag skall åka till Stockholm i december eller inte. En del av mig vill verkligen åka och en annan del säger – NEJ!!
Vi har en trevlig domare i Stockholm på Japaneser och som dessutom har rasen själv. Alltid kul att ställa för en rasspecialist. Det händer inte så ofta när det kommer till Japaneser. Så bara det talar för att åka.
Sedan har vi blivit inbjudna till att bo hemma hos Lena och Thomas i deras nya hus. Hade varit så himla mysigt och roligt att se detta och att få träffa dem igen. Så var är egentligen problemet? Två saker som redan talar för att åka. Vad är det som egentligen säger – NEJ!!
Ja, ja.. sista chansen är inte över. På tisdag 12:00 går anmälningstiden ut. Så lite tid till har jag på mig att vela… Ja, nej, ja, nej, ja, nej……kanske!! 

Frågar jag Per så säger han - Men anmäl två, det blir väl bra!

TVÅ?? Sedan när har vi inte gått ALL IN när vi ändå åker, bara två? Jag hade nog då kanske tänkt 2, 4 eller 6. Who knows? Men som sagt, jag har tills på tisdag på mig. För att anmäla i tid och dessutom när det är billigare avgift är ju ingen sport, eller hur? ;-)
CHINART TADA MUSUKO
Ch. Homerbrent Oshitsu-No Of Pamojill - Shelduck Susme

Inga kommentarer: