måndag 11 februari 2013

TELEFON

Har idag haft många telefonsamtal, många väldigt roliga och riktigt trevliga. Så detta med hundar ser lite ljust ut i alla fall. Man behöver lite "pepping" ibland när allt känns lite mörkt och tungt. Sedan börjar det också ringa en del på valparna, så ja... Det känns faktiskt riktigt kul!

Förra blogg inlägget var kanske lite onödigt, så här i efterhand. Men jag står för det och jag ångrar inte ett ord. Jag kände mig ledsen, sårad och kränkt. Men följetongen verkar fortsätta och jag får nu nya meddelanden där det står att jag bara ljuger och försöker ställa mig i bättre dager i bloggen. Helt ok, orkar inte bry mig faktiskt. Alla mynt har två sidor, eller hur? (PAX för den med kungen på!)

Tro det eller ej men jag gillar faktiskt dessa människor. Jag hade annars aldrig kommit på tanken allt sälja annars. Men jag verkligen hatar att känna mig utnyttjad. Och ett av mina mål med i år var ju att mera tydligt säga både NEJ och STOP. Och det har jag redan flera gånger i år testat på! Så jag lär mig... Nog om detta, lämnar detta ämne här och nu!

Fast det blev inga hundar badade idag, kände att det inte var riktigt läge för det. Men det innebär ju att jag bara har fler att fixa med imorgon. Veckan ser ut att bli fullspäckad om jag skall spara allt tills imorgon. ;-)

Inga kommentarer: