tisdag 12 februari 2013

TIDSOPTIMIST!

Tidsoptimist skulle ibland kunna vara ett av mina mellan namn. Har nu stått och borstat Jappar hela dagen men då med en del avbrott. Telefonen ringer, det mailas och jag kan då inte låta bli att svara. Men tur att man har headset så att man har händerna fria och kan fixa och dona lite samtidigt! En riktigt bra uppfinning måste jag säga, annars hade det inte blivit mycket gjort här hemma.

 
Att bara stå timme efter timme och borsta och kamma kan vara riktigt skönt och avkopplande. Ibland kommer jag på mig själv att jag bara borstar och borstar utan att behöva borsta mer egentligen. Men tankarna flyr iväg och man hamnar liksom i ett vakuum på något sätt. Skönt att göra sånt här när man behöver skingra tankarna lite.

Vill också passa på att tacka alla som mailat och ringt om gårdagens och dagens händelser då det tyvärr får jag väl säga, fortsätter i samma anda idag. Många kommer med förslag med att blocka och radera, stoppa och deleta, men jag ser ingen anledning till det. Alla har rätt att uttrycka sina åsikter, men med det sagt så behöver man ju inte alltid hålla med.

Per kom hem lite tidigare idag vilket är lite najs. De bygger om och renoverar kontoret på Freeport och som jag förstår det är det lite huller om buller just nu. Så han sitter nu och jobbar hemifrån vilket går lika bra då mycket görs via nätet. Som så mycket annat nuförtiden!! - Thihi...

Inga kommentarer: