tisdag 12 februari 2013

NYTT FÖRSÖK

Idag skall jag göra ett nytt försök med att få lite hundar i badet. För igår gick verkligen luften helt ur mig. Men idag känner jag att krafterna är tillbaka och att jag nu kan lämna vissa saker bakom mig, och gå vidare!

Diskussionen får nu gärna fortsätta på min Facebook. Tänker inte kommentera där mer eller svara. Har inget mer att tillföra så nu får det gärna bli en monolog där. Det kan och blir så lätt fel när man skriver eller försöker prata ett språk som man inte riktigt behärskar. Jag vet att jag har följt alla konstens regler och inte gjort något fel när det kommer till vare sig kontrakt, priser eller annat. Vi gör olika i alla olika länder så är det bara, inte konstigt att det då kan bli fel. Men allt kan ni läsa, om ni liksom vill gotta er i lite paj kastning på min FB.

Nä, nu skall ja ta vara på denna dagen och göra något vettigt av den. Denna vecka är full när det kommer till hund relaterade saker. Tikar kommer för parning, hundar skall hämtas hem som skall valpa inom en snar framtid. Tilltänkta valpköpare vill nu också komma och titta på valpar. Och där emellan skall man göra allt annat som bad och kloklippning och sånt, så det är bara att sätta igång!!

 

Inga kommentarer: