måndag 8 april 2013

THE AMERICAN STYLE!!

 
Idag när jag låg raklång och fick en härlig massage så funderade jag på detta med professionella handlers. Det är kanske mer vanligt att man använder sig av dessa i USA, men jag tycker mig se att det kommer mer och mer i Europa.

När jag själv började med hundar så hjälpte jag till att visa andras hundar och då ibland även andra raser. Om jag var professionell handler kan man kanske diskutera. Jag gjorde det mest för att jag älskade att visa hundar och det var ju hur kul som helst. Man lär sig massor på att visa andras hundar och det blev som en "egen" liten skola för mig.

Men idag har jag inte riktigt samma lust att åka land och rike. Men samtidigt hade det ju varit kul att få hundarna utställda mer än de har blivit den sista tiden. Kanske skulle man leta upp någon "professionell handler" som har lust att hjälpa till. För jag skall villigt erkänna att jag har både blivit lite lat och bekväm.

Eller är det verkligen grejen att låta andra visa sina hundar, skall man kanske sig i kragen och göra det själv. Vad tycker ni?

PS. Jag vet inte om det är en hund eller gris på bilden!!



Inga kommentarer: