söndag 21 juli 2013

40 +

Så då var programmet Peter 4.0 installerat och det funkar faktiskt riktigt bra. Jag kommer säkert bli hur nöjd som helst för från och med nu kommer jag blicka framåt och inte bakåt. Skall radera allt det tråkiga bakåt i tiden och bara spara sånt som har varit roliga och trevliga minnen. Försöka få en ny start på en helt ny Peter 4.0.

Just nu sitter jag på altanen helt själv och bara njuter. Per vilar sig lite och Hanna har precis åk till Freeport för att jobba. Efter jobbet åker hon hem till Malmö och sin familj igen. Detta gör att jag och Per blir ensamma igen efter en lång tid med gäster som har fyllt huset. Ibland behöver man lite andrum i sitt liv. Som att bara gå omkring och bara få vara sig själv. Inte tänka på hur man varken ser ut eller beter sig. Missförstå mig rätt, jag älskar att ha besök och gäster som bor över men för att orka så behöver man ibland ladda upp med lite egen tid. - Ego tid!!

Är fortfarande också lite lycklig över att Anna Khilgren och hennes fina "Ella", Vouges Disturbia gjorde det så bra i Köping igår för domare Karl-Erik Johansson. "Ella" hänger nu på sina bröder Vouges Diplomatic, 1 cert (äg. Cecilia Winge) och Vouges Dynasty, 2 cert & 2 res-cert (äg. Ingela Larsson) med att få sitt första cert. Lite kul att tre syskon ur samma kull har gjort det så himla bra. Grattis också Anna till din lilla "Penny" som fick res-cert och alla andra vinnare i Köping! 
Th - VOUGES DISTURBIA, 1 CERT,  - "Ella"
(Ch. Clopsville Baileys - Ch. Vouges Christina)

Vad händer annars idag då? Inget tror jag, jag skall bara försöka vänja mig vid tanken att jag redan idag är 40 + 1 dag !! - Hahahaha...



Inga kommentarer: