söndag 21 april 2013

- UPSADAISY

 
Fick idag så fina bilder på lilla "Sarah", Vouges Upsadaisy och hennes nya matte Anna och husse Douglas. "Sarah" flyttade från oss för ca två veckor sedan då jag tyckte att hon var värd en härligt hem och liv såhär på äldre dar.

Att för mig ens tänka tanken på att "Sarah" skulle flytta var svårt då hon en gång redan gjort resan. Men kom sedan tillbaka till oss då hon inte lägre "platsade" i gänget. Men när så urgulliga människor som Anna och Douglas dyker upp får man inte tänka egoistiskt. "Sarah" har det toppen och kommer få det toppen. Och att som fd ägare få sådana här fina bilder värmer hjärtat.

Skall försöka förklara hur allt detta gick till. För först var det ju så att lilla "Lotta", Ch. Vouges Charlotte som flyttade förra året till en gullig tjej som heter Kristina och bor i Stockholm. Hennes syster Karin jobbar på Freeport med Per så det var så det gick till för "Lotta".

Nu med "Sarah" så var Freeport Karin återigen iblandad. Då hennes sambo Erik har föräldrar som helt enkelt heter Anna och Douglas, - Hängde ni med? Nu undrar jag bara när Karin själv skall slå till och bli med hund!! ;-)

Det är nästan såhär det måste gå till för att jag i fortsättningen skall kunna släppa mina hundar. Antingen till familjen eller kusiner och sånt eller också till den andra "familjen", - Freeport familjen!!

"Sarah" är värd all kärlek i världen - Tack Anna och Douglas för att ni ger henne det!!

Inga kommentarer: